TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: Hükümet olarak her işi projelendirip ülke kaynaklarını heba etmemek için sırasıyla ve düzenli yaparak buralara geldik


BİLECİK (A.A) - TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Hükümet olarak her işi projelendirip ülke kaynaklarını heba etmemek için sırasıyla ve düzenli yaparak buralara geldik dedi.
     Poyraz, AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığınca verilen iftar sonrası yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde Bilecik ve ilçelerinde önemli hizmetler yapıldığını söyledi.
     Doğalgazın birçok il ve ilçeden önce Bilecik ve Pazaryeri halkının kullanmasını sağladıklarını belirten Poyraz, şöyle devam etti:
     Yılan hikayesine dönen Karasu Projesini hayata geçirerek su problemini ortadan kaldırdık. Bu projeden meydana gelen ve birçok belediyemizi ağır maddi sıkıntıya sokan yaklaşık 20 milyon liralık borcu sildik. Yıllarca yapılamayan Günyurdu Barajını kısa süre içinde yaparak sulama kanallarıyla halkın hizmetine sunduk. Ülke genelinde 16 bin kilometre yol yaptık ama bunlar her zaman belli bir plan ve proje ile başarıldı. 4 yolumuz var ve ihtiyaç sırasına göre bunları yapacağız. Pazaryeri Ahı Dağı yolu da bunların içinde. Hükümet olarak her işi projelendirip ülke kaynaklarını heba etmemek için sırasıyla ve düzenli yaparak buralara geldik.
     Poyraz, Pazaryerinin tarım ve sanayileşme bakımından Bilecikin en şanslı ilçesi olduğuna dikkati çekerek, ilçenin istihdam ve şehirleşme sorunlarına da çareler aradıklarını kaydetti.
     İftara, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Genel Meclisi üyeleri Nazmi Ceyhan ve Hüseyin Ünal, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam, Pazaryeri İlçe Başkanı Muhsin Turan ve yönetim kurulu katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER