Tefennide Halk Eğitimin Kick Boks kursuna

Tefennide Halk Eğitimin Kick Boks kursuna yoğun ilgi


BURDUR (A.A) - Tefenni ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kick boks kursuna gençler yoğun ilgi gösteriyor.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda bugüne kadar toplam 130 kişi katıldı. Profesyonel kick boks antrenörü Serdar Şentürk tarafından katılımcılara kurs veriliyor.
     Tefenni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir, yaptığı açıklamada, öğrencilerin boş gezinmelerini istemedikleri için kurslar açtıklarını anlatarak, Bu kursların aynı zamanda öğrencilerin derslerine de yardımcı olmalarını istedik. Bu yüzden öğretmenimizle anlaştık ve kursumuzu başlattık. Kick boks öğrenen gençlerimizin en azından kendilerine olan güvenleri gelsin ve gerektiğinde kendilerini savunabilsinler. Çünkü kick boksun gelişen ve rağbet gören bir spor dalı olduğunu düşünüyoruz. Kursiyerlerimizin velileri de oldukça ilgili dedi.
     Açılan kurslar sayesinde artık ulusal boyuttaki müsabakalara öğrenci göndermeye başladıklarını ifade eden eğitmen Serdar Şentürk, Geçen yıl aralık ayında Antalyada yapılan şampiyonada Tefenni Halk Eğitim Merkezi kick boks sporcuları Burdur adına yarıştı. Bir ikincilik, bir üçüncülük, iki de dördüncülük elde ettik. Kendi öğrencilerimizi burada çok iyi bir şekilde yetiştirip Tefenni adına Türkiyede derece elde etmeyi ve Avrupaya da açılmayı planlıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tefennide Halk Eğitimin Kick Boks kursuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER