Tekinden, AA Eskişehir Bölge Müdürü Çetine

Tekinden, AA Eskişehir Bölge Müdürü Çetine ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetini ziyaret etti.
     Tekin, ziyaretteki konuşmasında, sağlık çalışanlarının sorunlarını ve önerilerini yerinde dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla tüm ilçelerdeki sağlık birimleri, hastaneler, toplum sağlığı merkezleri ve 112 Acil Yardım istasyonlarını ziyaret ettiğini söyledi.
     112 istasyonlarında yemek, hastanelerde hekim, toplum sağlığı merkezlerinde yer, personel eksiği, malzeme ihtiyaçları gibi sıkıntıların olduğunu tespit ettiğini kaydeden Tekin, bu eksikliklerin giderilmesi için yetkilileri bilgilendirdiklerini belirtti.
     Tekin, söz konusu sorunların çözümü noktasında çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     Sağlık çalışanlarının lehine atılacak her türlü adım, bizi mutlu edecektir. Sadece üyelerinin hak ve menfaatleri değil, milletin huzuru ve mutluluğunun önündeki engelleri yıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sendikamızın, üyemizin hak ve menfaatlerinin korunması noktasındaki kararlı mücadelesi, bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir.
     Tekinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AA Eskişehir Bölge Müdürü Çetin ise Anadolu Ajansının çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Anadolu Ajansının yeni dönemde kendisine önemli hedefler koyduğunu anımsatan Çetin, Türkiyenin sesini dünyaya duyurma gayreti içinde olan AAnın etkinliği, her geçen gün artıyor. Anadolu Ajansının 100. Yıl Vizyonunda ana hedef, 2020 yılına kadar dünyanın en etkili ilk 5 ajansı arasına girmektir. AA Eskişehir Bölge Müdürlüğü çalışanları olarak 100. yıl hedeflerinin yakalanması doğrultusunda özverili çalışmaların gayreti içindeyiz dedi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tekinden, AA Eskişehir Bölge Müdürü Çetine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER