Tekirdağda denize düşen otomobildeki 4 kişinin

Tekirdağda denize düşen otomobildeki 4 kişinin ölmesi -Ölen Gülhan çifti ile Eriş çiftinin dünür olduğu, tayini Kırklareline çıkan uzman çavuş damat adayının eşyalarını yerleştirmek için Tekirdağa geldikleri öğrenildi (Foto


TEKİRDAĞ (A.A) - Denize düşen otomobilde hayatını kaybeden Gülhan çifti ile Eriş çiftinin dünür olduğu, tayini Kırklareline çıkan uzman çavuş damat adayının eşyalarını yerleştirmek için Tekirdağa geldikleri öğrenildi.
     Balıkesirin Bandırma ilçesinden arabalı vapurla Tekirdağ Limanına gelen 41 E 7190 plakalı otomobilin denize düşmesi sonucu ölen Ahmet Gülhan (51) ve Zeynep Gülhan (45) çifti ile Vecdet Eriş (53) ve Aysel Eriş (49) çiftinin dünür olduğu bildirildi.
     Dünürlerin, tayini Kırklareline çıkan uzman çavuş damat adayı Mustafa Gülhan (26) ile nişanlısı Selvi Erişin (25) eşyalarını yerleştirmek için Tekirdağa geldikleri öğrenildi.
     Arabalı vapurun boşaltılması sırasında karaya çıkan, geminin yanaştığı iskelenin karşısından denize düşen otomobilde bulunan Vecdet ve Aysel Erişin olay yerinde, Ahmet ve Zeynep Gülhanın hastanede hayatını kaybettiğini öğrenen nişanlı çift, sinir krizi geçirdi. İzmirden yüklenen eşyalarını taşıyan Mehmet Bingölün kullandığı 50 LD 189 plakalı kamyonda yolculuk eden çift, Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
     Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekiplerince denizden çıkarılan cesetler, Tekirdağ Devlet Hastanesinin morguna konuldu.
     Kaptan Rafet Pala, emniyetteki ifadesinde, vapur limana yanaştığı sırada dışarıdan ses geldiğini ve hemen olay yerine koştuğunu söyledi.
     Pala, Hemen arkama baktım. Otomobilin suya düştüğünü fark ettim. Çevredekilerle limana koştuk dedi.
     Kamyon sürücüsü Mehmet Bingöl de çeyiz taşımak için yola çıktıklarını belirtti.
     Bingöl, Tekirdağ Limanına yanaştığımız esnada çıkış hazırlığı yapıyorduk. O sırada yanımızdan bir otomobil geçti. Daha sonra büyük bir gürültüyle denize düştü. Limanda yön işareti bulunmuyordu. Karanlık olduğu için bir şey göremiyorduk. Hemen araçtan inerek yardım için elimizden geleni yaptık diye konuştu.
     (ERA-YAK-RC-HAN)
<< Önceki Haber Tekirdağda denize düşen otomobildeki 4 kişinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER