Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Kriçim Belediye Başkanı Kalçev, Dalgıçı ziyaret etti


TEKİRDAĞ (A.A) - Bulgaristanın Kriçim Belediye Başkanı Atanas Kalçev, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıçı ziyaret etti.
     Bazı ziyaretler için Tekirdağa gelen Bulgaristan Plovdiv şehri Kriçim Kasabası Belediye Başkanı Atanas Kalçev, iş adamı Hüseyin Meymanov ile Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.
     Trakyakent Müdürü Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ile Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdunun da eşlik ettiği ziyarette Kalçev, Dalgıç ile bir süre sohbet etti.
     Kalçev, Tekirdağdan kendilerine uygun bir ilçe belediyesi ile kardeş olmak istediklerini iletti, Dalgıç da Kriçime uygun bir kardeş şehir bulunacağını kaydetti.
    
     -TRAKYAKA, mali destek bilgilendirme toplantıları düzenliyor-
    
     Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA), mali destek bilgilendirme toplantılarına başladı.
     TRAKYAKAdan yapılan yazılı açıklamada, 2012-2013 yılı mali destek programlarının tanıtımının paydaş bilgilendirme toplantıları ile sürdürüldüğü bildirildi.
     Açıklamada, ajansın 2012 yılının son haftasını genel bilgilendirme toplantılarına ayırdığı, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ il ve ilçe merkezlerinin tamamında organize edilen toplantılar ile potansiyel başvuru sahipleri programlar hakkında ayrıntılı bilgiler edindiği ifade edildi.
    
     -Dalgıç, TRAKYAKA Yönetim Kurulu toplantısına katıldı-
    
     Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Trakya Kalkınma Ajansının (TRAKYAKA) aralık ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı.
     TRAKYAKA binasında yapılan toplantıda, kasım ayında alınan kararlar ve 2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği başvuruları ele alındı.
     Toplantıya Edirne Valisi Hasan Duruer, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş katıldı.
    
     -Korgeneral Güler, Vali Yerlikayayı ziyaret etti-
    
     2. Kolordu Komutanı Korgeneral Ferit Güler, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikayayı ziyaret etti.
     Tekirdağ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Ferit Gülerin Vali Ali Yerlikayaya nezaket ziyaretinde bulunduğu bildirildi.
     Açıklamada, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçükün de katıldığı ziyarette Gülerin, Yerlikaya ile bir süre görüştüğü kaydedildi.
    
     -Malkara SYDV Yönetim Kurulu Üyesi seçimi-
    
     Malkara Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Yönetim Kurulu üyesi seçimi yapıldı.
     Malkara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantı salonunda yapılan seçimde dernekleri temsilen Ahmet Aslan yönetim kuruluna seçildi.
     Yönetim kurulu üyeleri yıl boyunca görev yapacak.
    
     Muhabir: Ergin Akgün - Alper Eral
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER