Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Malkara esnafı 2012de 15 milyon lira kredi kullandı


TEKİRDAĞ (A.A) - Malkarada, esnaflar 2012 yılı içerisinde 15 milyon lira kredi kullandı.
     Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012 yılı içerisinde yeni iş yeri açmak, iş yerini büyütmek ve yeni ticari araç almak amacıyla 300den fazla esnafa Halk Bankasından 14 milyon, kooperatif bünyesinden de 1 milyon lira olmak üzere toplam 15 milyon lira kredi kullandırıldığını belirtti.
     DÖnmez, Malkara esnafından kredi geri dönüşüm probleminin pek yaşanmadığını kaydetti.
    
     -CHP Tekirdağ Milletvekili Köprülü Malkarada-
    
     CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Malkarada ziyaretlerde bulundu.
     CHP Malkara İlçe Başkanlığında partililerle görüşen Köprülü, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekirdağ-Malkara arasındaki duble yolun bozuk yapıldığını öne sürdü.
     Köprülü, daha sonra CHP Malkara İlçe Başkanı Ulaş Yurdakul, İl Genel Meclis üyeleri Recep Suvari, Yücel Genç, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Ali İhsan Uslu ve parti yönetimiyle birlikte Malkaraya bağlı Kadıköy, Izgar, Haliç, Yaylagöne, Kürtüllü, Pirinççeşme Şahin köylerini ziyaret etti.
    
     -Çorluda binalardaki elektrik sistemi yer altındaki hatlara bağlandı-
    
     Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorluda, binalardaki elektrik sistemlerinin yer altındaki hatlara bağlandığını belirtti.
     Sarıkurt, yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesince başlatılan altyapı çalışmalarının bitmesinin ardından TREDAŞ ekiplerinin elektrik hatlarını yer altına aldığını ve bu süre içerisinde binalardaki elektrik sisteminin yer altındaki hatlara bağlandığını ifade etti.
    
     -ÇİSAD yönetimi Çorluda ziyaretlerde bulundu
    
     Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Nevzat Yörükü ziyaret etti.
     ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve yönetim kurulu üyeleri Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Yörüke makamında ziyarette bulundu.
     Civan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan ziyaretler kapsamında yeni yönetimin tanıtılmasını ve yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi vermenin amaçlandığını belirterek, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu ve Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğanı da ziyaret ettiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Alper Eral - Coşkun Bozyel / Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER