Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Çorluda yapılan sema gösterisi ilgi gördü


TEKİRDAĞ (A.A) - Kutlu Doğum Haftası, Çorluda yapılan etkinliklerle kutlandı.
     Cumhuriyet Meydanında Çorlu Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Hazreti Muhammedin insan sevgisi, çocuklara, büyüklere ve kadınlara verdiği değer anlatıldı.
     Çorlu Müftüsü Nazmi Söğüt, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftasını bir dizi etkinlikle kutladıklarını aktardı.
     Kutlu Doğum Haftası kapsamında ilçe genelinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi ve tasavvuf müziğinden örnekler seslendirildi.
     Sema gösterisinin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü etkinlikte, katılanlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.
    
     -Çorluda yönlendirme levhaları konuldu-
    
     Çorlu Belediyesi, sürücülerin yönlerini tayin edebilmelerini sağlamak amacıyla önemli noktalara trafik yönlendirme levhaları koydu.
     Her gün on binlerce aracın trafiğe çıktığı ve işlek konumda bulunan E-5 Karayolu üzerinde, sürücüleri gidecekleri yöne doğru kolayca yönlendirmek ve güzergahlarında bulunan yolları daha doğru tayin edebilmelerini sağlamak amacıyla trafik yönlendirme levhaları konuldu.
     Yapılan çalışmalarla 3 bölgeye trafik yönlendirme levhaları konulurken, aynı çalışmanın ilçedeki 13 ayrı bölgede de uygulanacağı kaydedildi.
    
     -Aranan kişi yakalandı-
    
     Çorluda hakkında arama kararı olan bir kişi yakalandı.
     Geçen yıl karıştığı "tahsis gereği açıkta bırakılmış eşyayı çalmak" suçundan hakkında yakalama kararı bulunan S.Dnin yakalanması için polis çalışma başlattı.
     Yapılan çalışmalar sonucu, Omurtak Caddesinde yürürken yakalanan S.D, gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER