Tekirdağ ve İstanbuldaki uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ ve İstanbuldaki uyuşturucu operasyonu -Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 8i daha tutuklandı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ ve İstanbulda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 8i daha tutuklandı.
     Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 Ocakta gözaltına alınan şüphelilerden 12si savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.
     Şüphelilerden Cüneyt A, İbrahim Halil Ç, İsa M, Sefer O, Cüneyt D, Tekin K, Memduh Ö ve Ferdi K Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.
     Tekirdağ ve İstanbulda düzenlenen operasyonda 190 kilogram esrarla gözaltına alınan 15 şüpheliden 2si emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanmış, 1 şüpheli serbest bırakılmıştı.
    
     -Uyuşturucuyu buğday poşeti ve peynir bidonlarında-
    
     Öte yandan, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince operasyon görüntüleri basına dağıtıldı. Görüntülerde, uyuşturucu maddelerin, İstanbuldan şehirler arası otobüslerle peynir bidonu ve buğday poşetlerinde getirildiği görülüyor.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Cihan Demirci
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Tekirdağ ve İstanbuldaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER