Tekirova Belediyespor iftarda bir araya geldi

Tekirova Belediyespor iftarda bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Süper Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Tekirova Belediyespor oyucuları ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
     Martı Myra Otelinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından takıma kazandırılan 8 yeni oyuncu için de temsili imza töreni gerçekleştirildi.
     Tekirova Belediye Başkanı ve Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras burada yaptığı konuşmada, oyuncularına güvendiğini belirterek, yeni sezonda takımı 2. Lige yükselmek için hep birlikte gayret göstereceklerini söyledi.
     Törende, Tekirova Belediyesporun geçen yılın devre arasında takımın başına getirdiği antrenör Gürkan Ferhatoğlu ile yeniden anlaşmaya vardığı ve yeni sezonda takımın Ferhatoğlunun idaresinde olacağı belirtildi.
     Öte yandan, takıma yeni kazandırılan isimler ise şöyle:
     Nazillispordan Gökan Aydıngül, Evrensekispordan Gökan Korkmaz, Uşak Belediyespordan Uğur Karakoç, Bornovaspordan İbrahim Özder, Antalyaspordan Mustafa Altun, Sercan Yılmaz, Doğa İşeri, Hasan Deniz ve Akçabatspordan İbrahim Baş.
     Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Adrasan Belediye Başkanı Yalçın Akkulak, AK Parti Kemer ilçe Başkanı Zafer Yaman, Tekirova Belediyespor yönetim kurulu üyeleri ve oyuncularının katıldığı iftar programı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tekirova Belediyespor iftarda bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER