TEKZEN mağazası okul onardı

TEKZEN mağazası okul onardı


BİTLİS (A.A) - Tatvanda yaklaşık bir ay önce açılan TEKZEN mağazası, Ortaklar İlköğretim Okulunun eksikliklerini giderdi ve öğretmen lojmanını onardı.
     TEKZEN Mağazası Tatvan Şube yöneticisi Mehmet Aydın, ilçeye bağlı Ortaklar köyü mezrasındaki okulun ihtiyaçlarını gidererek, öğretmen lojmanını onardıklarını söyledi.
     Okulun ihtiyaçlarının tespit edilmesinin ardından, gerekli malzemeleri gönderdiklerini ifade eden Aydın, Okula gittiğimizde öğretmen lojmanı kötüydü. Mevcut lojmanı kullanılır hale getirdik. Böyle bir yardımı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz dedi.
     Tatvan Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar ise, okulun eksikliklerinin giderilmesi için köylülerin TEKZEN mağazasına teklif sunduğunu belirtti.
     TEKZEN yönetiminin teklife sıcak bakarak okulun eksikliklerini giderdiğini, öğretmen lojmanını da onardığını bildiren Bayar, Okulda eğitimini sürdüren öğrenciler, daha sağlıklı bir ortamda kavuştu. TEKZEN, okula 2 çelik kapı, okulun ve öğretmen lojmanının boyası, elektrik tesisatının yenilenmesi, ışıklandırması, avize ve yer döşemesi için destek verdi. Eğitime sundukları katkılarından dolayı TEKZEN yöneticilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber TEKZEN mağazası okul onardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER