Termalde Kurban Bayramı yoğunluğu

Termalde Kurban Bayramı yoğunluğu


YALOVA (A.A) - Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yalova temsilcisi Başol Haraç, Kurban Bayramı dolayısıyla Termal ilçesindeki turizm işletmelerinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldığını söyledi.
     Haraç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyenin kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesinde, Kurban Bayramı nedeniyle turizm işletmelerindeki doluluk oranlarının yüzde 100e ulaştığını belirtti.
     Yalovada, özellikle Termal ilçesinin bu bayramda büyük ilgi gördüğünü ifade eden Haraç, İlçede mevcut yatak kapasitesi yüzde 100 oranında doldu. Gelen taleplere yer bulamadığımız için cevap veremiyoruz. Bu elbette ki son derece sevindirici bir durum dedi.
     Termale olan ilginin yılın 12 ayına yayılması gerektiğini dile getiren Haraç, Her zaman bölgemizde böylesi bir doluluk olmasını istiyoruz. Bizler turizmci olarak bayramdaki bu yoğunluktan son derece mutluluk duyuyoruz. İlimize ciddi bir ekonomik girdi sağlanıyor. Bu doluluk iç pazar ağırlıklı bir doluluk. Yakın çevre illerden gelen vatandaşlar bu bayramda Termali tercih ettiler diye konuştu.
    
     Muhabir: Nedim Güler
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Termalde Kurban Bayramı yoğunluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER