TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken:

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: -(Yunus Emre Halk Çarşısındaki yangın) 687 iş yeri biran önce yapılarak ekonomiye kazandırılmalı


ANKARA (A.A) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Yunus Emre Halk Çarşısındaki yangında zarar gören 687 iş yerinin biran önce ekonomiye kazandırılması gerektiğini bildirdi.
     Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, iş yerleri yanan esnaf ve sanatkarların acilen yaralarının sarılması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Ankaranın köklü çarşılarından Yunus Emre Çarşısında 687 iş yerinin yerle bir olmasının ardından çalışmaları titizlikle takip ediyoruz. Çünkü iş yerleri yanan 687 esnaf ve sanatkar mağdur olmuştur. Bu mağduriyet zaman kaybedilmeden giderilmeli. Yangında iş yerini kaybeden esnaf ve sanatkarlar biran önce iş yerlerini açıp ekonomiye kazandırılmalı. İş yerleri yanan esnafın vergi, kredi ve sosyal güvenlik prim borçları ertelenmeli. Yanan iş yerlerinin yerine yenileri zaman kaybedilmeden yapılmalı.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER