TFFnin kulüplere uyarısı

TFFnin kulüplere uyarısı -Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Günbaş: "Anadolu Selçukluspor ile Torku Konyasporun resmi veya gayri resmi bir bağı bulunmamaktadır"


KONYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçuklusporda kulüp başkanı Mehmet Günbaş, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) kulüplere gönderdiği uyarı yazısını değerlendirerek, Torku Konyaspor ile resmi veya gayri resmi bir bağımız bulunmamaktadır dedi.
     Günbaş, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFFnin, Torku Konyaspor ile olan bağınızı ligler tescil edilmeden kesin uyarısını hayretle karşıladıklarını belirtti.
     Sezon başında TFFden gelen yazıyı dikkate alarak gerekli işlemleri yaptıklarını ve Torku Konyaspor ile ilişkilerini sonlandırdıklarını vurgulayan Günbaş, şunları kaydetti:
     "Her iki kulüpte yönetici olan arkadaşlarımız vardı ancak onlar istifa ettiler. Anadolu Selçukluspor ile Torku Konyasporun resmi veya gayri resmi bir bağı bulunmamaktadır. Biz bu konuyu sezon başında halletik. Bu uyarının bizim dışımızda olduğunu düşünüyorum. Bu durumu şaşkınlıkla karşılıyoruz. Federasyonun uyarısı bize de ulaştı. Elimizdeki raporları TFFye sunacağız."
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber TFFnin kulüplere uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER