TFF 1. Lig

TFF 1. Lig -Konyaspor Teknik Direktörü Özdemir: -Son hafta oynayacağımız Elazığspor maçına iddialı çıkabilmek için Göztepe karşısında kazanmamız gerekiyor


KONYA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Konyasporun Teknik Direktörü Osman Özdemir, son hafta oynayacakları Elazığspor maçına iddialı çıkabilmek için Göztepe karşısında kazanmaları gerektiğini belirtti.
     Özdemir, yaptığı açıklamada, son iki haftaya girilen ligde kendilerinin de rakipleri kadar iddialı olduğunu ifade etti.
     Süper Lige iddiasını sürdürme adına hafta sonu oynayacakları Göztepe maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:
     Göztepe maçı deplasmanda oynayacağımız maçlardan en zoru olacak. Puan cetvelinde küme düşmeme adına büyük bir mücadele veriyorlar. Bu maçın zorluk derecesi bu açıdan çok önemli. Son hafta oynayacağımız Elazığspor maçına iddialı çıkabilmek için Göztepe karşısında kazanmamız gerekiyor. İnşallah bunu başarırız. Göztepe maçından iyi bir sonuçla ayrılmak için mücadele edeceğiz.
     Özdemir, geçen haftalarda ilk 2 için önemli fırsatları kaçırdıklarını ancak rakiplerinin de ayaklarına gelen fırsatı değerlendiremediğini söyledi.
     TFF 1. Ligin en büyük özelliğinin mücadelenin son haftaya kadar devam etmesi olduğunu anlatan Özdemir, kalan 2 haftada ne kadar başarılı olurlarsa Süper Lige o kadar yakın olacaklarını sözlerine ekledi.
     (MUM-KYR)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER