TFF 1. Lig

TFF 1. Lig -Samsunspor, 10 kombine satarak ligde rekor kırmak istiyor


SAMSUN (A.A) - İlyas Gün - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 10 kombine satarak ligde rekor kırmak istiyor.
     Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kombine satışlarının 30 Temmuz Pazartesi günü satışa sunulacağını söyledi.
     Samsunsporun sahipsiz kalmaması için kendilerinin taşın altına elini koyduğunu kaydeden Kar, Bizde şimdi taraftarlarımızından taşın altına elini koymalarını istiyoruz. Tüm taraftarlarımızın geçen yıl ile fiyatını aynı tuttuğumuz kombine bilet almaya davet ediyoruz. Fiyatlarımız çok makul. Taraftarlarımızda bize destek verirse Samsunsporu bu zor durumundan kurtarmak için taraftarları, futbolcuları ve yöneticileriyle hep birlikte taşın altına elimizi koymuş olacağız diye konuştu.
     Türkiyede bir ilki gerçekleştirerek TFF 1. Liginde bulunan bir takımın 10 kombine satmasını hedeflediklerini vurgulayan Kar, şunları kaydetti:
     Eğer bu rakamı yakalarsak Türkiyede de bir rekora imza atmış olabiliriz. Taraftarlar, ben ne yapabilirim diye düşünmesin en azından bir tane kombine alabilirler. Kale arkası 75 lira maraton 150 lira maç başına baktığımızda 5-6 liraya gelmiyor. Yine taraftarlarımızın yararlanacağı Samsunspor Storeyi hizmete açmayı planlıyoruz. Kendi forma ve atkımızı satmak istiyoruz.
    
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER