TFF 1. Lig

TFF 1. Lig -Samsunspor Kulübü Başkanı Kar: Üyelerimizin 183 bin lira üyelik aidatı borcu var, kulübümüze maddi anlamda destek olmak için sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyoruz


SAMSUN (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Üyelerimizin 183 bin lira üyelik aidatı borcu var, kulübümüze maddi anlamda destek olmak için sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyoruz dedi.
     Kar, yaptığı açıklamada, kulüp defterlerinin incelenmesi sonucunda birçok üyenin aidatını ödemediklerini tespit ettiklerini söyledi.
     Ödenmemiş üye aidatının 183 bin lira olduğunu belirten Kar, şunları kaydetti:
     Üyelerimizin her birinin Samsunspor sevgisinin farkındayız. Ancak yaptığımız inceleme sonucunda bu yıl ve geçmiş yıllara ait 183 bin lira civarında bir meblağın üyelik aidatı olarak ödenmediğini tespit ettik. Çeşitli sebeplerle üyelik aidatlarını yatıramamış olan sayın üyelerimizin, kulübümüze maddi anlamda destek olmak için sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyoruz. Bu zor günlerde sadece üyelerimizin değil, her kesimin maddi katkısına ihtiyacımız var.
     Öte yandan Nuri Asan Tesislerinde 1. etap kamp dönemini tamamlayan kırmızı-beyazlılar, yarın tarifeli uçakla İstanbula, oradan da otobüsle kamp yapacakları Kartepeye geçecek. Karadeniz ekibi burada 5 hazırlık maçı oynayarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER