TFF Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri

TFF Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri


MANİSA (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi işbirliğiyle, antrenörlere yönelik Sabahattin Kayhan-Muzaffer Etçil Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri düzenlendi.
     Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen seminerin açılış törenine Vali yardımcısı Yüksek Ayhan, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, TÜFAD Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ile antrenörler katıldı.
     TÜFAD Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, seminerlerin iki yılda bir düzenlendiğini ve bu yıl seminere yaklaşık 250 antrenörün katılmasının beklendiğini söyledi.
     Manisada 22 yıldan bu yana dernek başkanlığı görevini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Tatlıcıoğlu, bu yıl düzenlenen seminerin Manisalı spor adamları Sabahattin Kayhan ile Muzaffer Etçilin anısına düzenlendiğini kaydetti.
     Tatlıcıoğlu, düzenlenen seminere yaklaşık 250 antrenörün katılmasının beklendiğini söyledi.
     Seminerde katılımcılara iletişim, UEFA kursları ve antrenör lisans kursları talimatı, oyuncu izleme ve yetenek testi, antreman planlaması ve futbolcularda stres konularında bilgiler verildi.
     Vali Yardımcısı Ayhan ve diğer protokol üyeleri, katılımcılara teşekkür belgesi ve plaket verdi.
    
     Muhabir : Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber TFF Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER