TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları

TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları -Kırmızı-siyahlı ekip, Denizlispordan Eser Yağmuru transfer etti


KÜTAHYA (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Denizlispordan Eser Yağmuru transfer etti.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Zafer Atalay, AA muhabirine, kadroyu güçlendirmek için sürdürdükleri transfer çalışmalarında forvet hattına takviye amacıyla geçen sezon TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlisporda forma giyen Eser Yağmuru transfer ettiklerini bildirdi.
     Eser Yağmur ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Atalay, Forvetteki sıkıntımızı bu transferle noktalamak istedik. Kulübümüze hayırlı olsun dedi.
     Atalay, takımın sezon öncesi hazırlık kampının ikinci bölümünün ise Kocaelinin Kartepe ilçesinde devam ettiğini söyledi.
     Almanyanın başkenti Berlinde 1983 yılında doğan Eser Yağmur, Tennis Borussia Berlin, Reinickendorfer Füchse ve VfL Wolfsburg altyapılarında oynadıktan sonra 2002 yılında Beşiktaşta profesyonelliğe geçti.
     Daha sonra sırasıyla Elazığspor, Diyarbakırspor, Bursaspor, Karşıyakaspor, Konyaspor, Kayseri Erciyesspor ve Denizlispor kadrolarında yer alan Yağmur 9 kez milli takımlara çağrıldı. 3 kez 20 yaş altı, bir kez de 21 yaş altı olmak üzere toplam 4 kez milli formayı giyen Yağmur, Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa Şampiyonası, özel turnuva ve kupalarda çıktığı 195 karşılaşmada toplam 32 gol kaydetti.
    
     -Yağmur, Kütahya temsilcisinin 8inci dış transferi-
    
     TKİ Tavşanlı Linyitspor, iç transferde kaleci Yavuz Eraydın, Mehmet Besler, Hasan Yaşar, Emrah Dağ ve Abdi Aktaş ile sözleşme yenilemiş, Ahmet Yakak, İsmail Dinler, Semavi Özgür, Kingsley Nwankwo, Şener Aşkaroğlu ve Abdullah Eryılmaz ile yollarını ayırmıştı.
     Kırmızı-siyahlılar, Körfez Futbol Kulübünden kaleci Metin Erol, Bozüyükspordan Hakan Çevik, Afyonkarahisarspordan Ahmet Topal, Çaykur Rizespordan Osman Fırat, Karşıyakadan Özgür Volkan Yıldırım, Akhisar Belediyespordan Bilal Özdemir ve Elazığspordan Oktay Popu transfer etmişti.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül / Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER