TOBBun eğitim yardımları

TOBBun eğitim yardımları -MUTSO Başkanı Karakuş, 964 öğrenci için belirlenen kırtasiye yardımını İl Milli Eğitim Müdürü Çınara teslim etti


MUĞLA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 2012-2013 eğitim öğretim yılı eğitim yardımları, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınara teslim edildi.
     MUTSO Başkanı Karakuş ve başkan yardımcısı Şükrü Altınay, İl Milli Eğitim Müdürü Çınarı ziyaret ederek, 964 öğrenci için belirlenen kırtasiye yardımlarını, öğrencilere ulaştırılmak üzere Çınara teslim etti.
     Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere kendilerine verilen yardımlar için Karakuş ve Altınaya teşekkür etti. İhtiyacı olan ailelere kırtasiye yardımı yapılmasının eğitime önemli bir destek sağlayacağını belirten Çınar, Çocuklarımıza ciddi bir yardım sağlamış oluyoruz. Bütün çocuklarımız en güzel şeylere layık. Bir elin verdiğini bir başka el görmeden bu yardımları ihtiyacı olan öğrencilerimize ileteceğiz dedi.
     MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen ve odalarının katkılarıyla Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği ihtiyacı olan 964 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade etti.
     Eğitim ve eğitimli insanların sayısının artmasının bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en büyük göstergesi olduğuna işaret eden Karakuş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde eğitime çok önem veriyoruz. Oda olarak bundan sonra da her zaman üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Bu yardımlarımızla çocuklarımızın bu dönem ki ihtiyaçlarına destek olmaktan da mutluyuz diye konuştu.
     Karakuş, özellikle okumaya hevesli ancak imkanları kısıtlı olan öğrencilere ulaşmak ve onların önünü açmak adına bu tür desteklerin çok önemli olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber TOBBun eğitim yardımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER