TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu seçimi

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu seçimi


ADANA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adana Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanlığına Esra Özden seçildi.
     Adana Ticaret Borsasında önceki gün gerçekleştirilen seçimlerde oy birliğiyle başkanlığa seçilen Esra Özden, görevi Nilgün Özlerden teslim aldı.
     TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu doğal üyeleri ATB Başkanı Muammer Çalışkan ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı tarafından başlatılan toplantıda Aysel Eyüpoğlu, Süheyla Gergin ve Bedriye Özden Hozatlı başkan yardımcısı seçildi.
     ATB Başkanı Çalışkan, koordinatör borsa olarak şehre hizmet veren girişimci kadınlara her zaman destek vereceklerini bildirdi.
     TOBB Kadın Girişimciler Kuruluna seçilen iş kadınlarını kutlayan Çalışkan, Hep birlikte Adananın gelişmesi için çalışacağız dedi.
     TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden de şahsına gösterilen teveccühe teşekkür ederek, Sadece 17 kişilik icra kuruluyla değil, 200ün üzerinde üyesi bulunan kurulla birlikte çalışacağız. Adananın gelişmesine katkı sağlayacak projelerimizi Borsamızın ve Odalarımızın desteğiyle faaliyete geçireceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerin Türkiyeye örnek olmasını istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu seçimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER