Tofaştan Sokak Çocukları Projesine 2 minibüs

Tofaştan Sokak Çocukları Projesine 2 minibüs -Tofaş Üst Yöneticisi Başaran: Bugün projenin mobilite ihtiyacını desteklemek amacıyla 2 adet Scudoyu, minibüsü çocukların hizmetine sunuyoruz


BURSA (A.A) - Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş, Bursa Valiliğinin Sokak Çocukları Projesine destek için 2 minibüs hibe etti.
     Bursa Valisi Şahabettin Harput, Heykeldeki tarihi valilik binasında düzenlenen törende, valilik bünyesinde oluşturulan birimlerce sokaklarda yaşamak ve çalışmak zorunda olan kimsesiz çocukların, topluma kazandırmak amacıyla toplandığını ve bu sıkıntılı ortamdan kurtarılıp, yeniden aile ortamları içerisinde hayata ve geleceğe kazandırılmaları için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.
     Harput, sokak çocuklarının toplanmasında ve etkinlik programlarında kullanmak amacıyla toplu taşıma araçlarına ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, Bu noktada gerçekten Tofaş, bugün büyük bir centilmenlik örneği vererek, öncelikle ihtiyaç duyduğumuz 2 aracı bize bağışlamak üzere buradalar. Kendileriyle iftihar ediyoruz dedi.
     Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran da geleceğe umutla bakabilmenin yolunun sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmekten geçtiğini vurgulayarak, Tofaş ailesi olarak geleceğin en önemli parçaları olan çocuklara sahip çıktıklarını belirtti.
     Başaran, valiliğin projesine destek vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Bugün burada, Bursa Valiliği tarafından yürütülmekte olan sokakta yaşayan veya çalışan çocuklara yönelik hizmet modelinin bir parçası olduğumuz için büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bugün projenin mobilite ihtiyacını desteklemek amacıyla 2 adet Scudoyu, minibüsü çocukların hizmetine sunuyoruz diye konuştu.
     Tofaş CEOsu Başaran, ayrıca proje kapsamında sokak çocuklarını, Tofaş Basketbol Takımı oyuncuları ve Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan ile Bursa Sevgi Köyü Çocuk ve Gençlik Merkezinde buluşturacaklarını belirterek, çocuklara sporcularla sohbet ortamı oluşturarak spor sevgisini aşılayacaklarını dile getirdi.
     Konuşmaların ardından Bursa Valiliği önünde, 2 adet minibüsün devir teslim töreni yapıldı.
    
     Muhabir: Bursa / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Tofaştan Sokak Çocukları Projesine 2 minibüs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER