TOKİ Basın Sitesi Projesi

TOKİ Basın Sitesi Projesi -Gazeteciler Birliği Başkanı Polat: -İhale sürecinin en kısa sürede neticelendirilerek, temel atma töreninde buluşmayı ümitle bekliyorum


ŞANLIURFA (A.A) - Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılacak Basın Sitesi Projesinin ihale aşamasına geldiği bildirildi.
     Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, yaptığı yazılı açıklamada, kentteki basın mensuplarının 2010 yılı aralık ayında talep toplayarak, TOKİye başvurusuyla başlayan süreçte önemli mesafeler alındığını belirtti.
     TOKİ Basın Sitesinin gazetecilere hayırlı olması temennisinde bulunan Polat, şunları kaydetti:
     Karaköprüde basın sitesi yapımı için TOKİye başvuruda bulunmuştuk. Bugüne kadar yapılan çalışmalar neticesinde 229 konutluk projemiz tamamlanmıştır. Projemizin onaylanarak ihale sürecinin başlatılacağı bildirildi. Eksik kalan 11 adet konutun da TOKİnin Maşuk bölgesinde yaptığı konutlardan tamamlanmasına ilişkin talep de TOKİ tarafından olumlu cevaplandırılmıştır. Bugüne kadar projemize katkı sunan herkese teşekkür ederiz. İhale sürecinin en kısa sürede neticelendirilerek, temel atma töreninde buluşmayı ümitle bekliyorum.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber TOKİ Basın Sitesi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER