Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 20

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 20 kişi iş sahibi oldu


MANİSA (A.A) - İşsizlerin kısa süreli istihdamını ve eğitimini amaçlayan Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında Manisa İş-Kur Müdürlüğü ve Turgutlu Müftülüğü, 20 kişiye 2 buçuk ay süreyle istihdam sağladı.
     20 kişinin işe başlatılmasıyla ilgili Dereköy Caminde tören düzenlendi.
     Törene AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, İş-Kur Manisa Müdür Yardımcısı Ayla Bozkurt, istihdam edilen vatandaşlar katıldı.
     Törende bir konuşma yapan Kaymakam Günlü, istihdam projesinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, Ödenek anlamında ilçeler arasında birinciyiz. İlçemiz ve vatandaşlarımız açısından bu tür projeler güzel şeyler. Bu tür istihdam olanaklarının devam etmesini umut ediyoruz dedi.
     AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ise Allah-ı sevenler ibadethaneleri imar ve tamir edenlerdir. Camilerin temizliği de bir nevi imar ve tamir sayılır. Sizler de bu sevaptan kazanacaksınız. Eskiden din görevlileri hem işlerini yapıp hem de temizlik işleriyle ilgileniyorlardı. Onların asli işi eğitmektir. Böyle projelerle hem vatandaşlara iş imkanları sağlanmış oldu hem de iş bölümü yapılmış olundu. Camilerde temizlik çok önemlidir. Bu programda katkısı bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman bu tür projelerin devam etmesini ümit ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 20 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER