Torbalıdaki trafik kazası

Torbalıdaki trafik kazası -Motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan sürücü, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı


İZMİR (A.A) - Torbalıda meydana gelen kazada, otomobiliyle çarpıştığı motosiklet sürücüsünün ölümüne, arkasında bulunan yolcunun da yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılanan sürücü, 5 yıl hapisle cezalandırıldı.
     İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Okan Altıngöllü, kazada ölen Yavuz Yerlinin annesi ve yaralanan Canbay Çakırtiken ile tarafların avukatları katıldı.
     Sanık Altıngöllü, kazada bir kusurunun ve suçunun olmadığını savunarak, beraatini ve tahliyesini talep etti.
     Sanık avukatı Ahmet Yılmaz da yeni bir bilirkişi raporu istenmesini ve müvekkilinin tahliyesini ve beraati istedi.
     Yeni bilirkişi raporu istenmesi talebini reddeden mahkeme heyeti, sanık Okan Altıngöllünün 5 yıl hapisle cezalandırılmasına, tutukluluk halinin devamına ve ehliyetine 3 yıl süreyle el konulmasına karar verdi.
     Torbalıda mayıs ayında, otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücücüsü Yavuz Yerli (35) yaşamını yitirmiş, arkasında oturan Canbay Çakırtiken yaralanmıştı.
     Motosiklet sürücüsü Yerlinin ehliyetinin olmadığı, Yerli ve Çakırtikenin kask takmadığı belirlenmişti.
    
     Muhabir: Gülcan Kaplan / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Torbalıdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER