Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Çınar:

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Çınar: -Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar ölçü değil ama oyuncularımızın hırsı, yeşil-beyazlı formayla başarılı olma adına çok önemli


KONYA (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Torku Konyasporun Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, oyuncuların hırsının yeşil-beyazlı formayla başarılı olma arzusu adına çok önemli olduğunu söyledi.
     Çınar, yaptığı açıklamada, sezon sonunda Süper Lig hedefine ulaşabilecek bir takım oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.
     Takımın genel anlamda gösterdiği performansın iyi olduğunu vurgulayan Çınar, şunları kaydetti:
     Yeni ve eski oyuncuların harmanlandığı kadronun tam anlamıyla hazır hale gelmesi için zamana ihtiyaç var. Bizi sevindiren nokta uyum sorununun olmaması. Biraz klasik olacak ama takımda gerçek anlamda birliktelik sağlandı. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar ölçü değil ama oyuncularımızın hırsı yeşil-beyazlı formayla başarılı olmak adına çok önemli.
     Ligin diğer sezonlara oranla daha zorlu geçeceğini ve zirveye oynayacak takım sayısının fazla olduğunu aktaran Çınar, Torku Konyasporu 2 sezon aradan sonra Süper Lige yeniden taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.
     Çınar, Teknik Direktör Hüsnü Özkaranın uygun gördüğü yerler için transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Çınar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER