Toroslar Bayan Basketbol Takımı, Türkiye

Toroslar Bayan Basketbol Takımı, Türkiye şampiyonasından 3üncülükle döndü


MERSİN (A.A) - Mersin ligini ilk 3te bitirerek Küçük Bayanlar Basketbol Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Toroslar Belediyesi Küçük Bayan Basketbol Takımı, Aksarayda düzenlenen şampiyonadan 3üçüncü oldu.
     Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren bayan basketbol takımını, Hasan Akel Lisesi Kapalı Spor Salonundaki antrenmanı sırasında ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, antrenör Mehmet Alagöz ve sporcuları tebrik etti.
     Sporculara ayakkabı ve çantadan oluşan spor malzemesi hediye eden Tuna, sporda temelin erken yaşlarda atılması gerektiğini belirterek, bayan basketbol takımını da küçük yaşlardan itibaren sporla buluşturduklarını kaydetti.
     Tuna, hedeflerinin birinci lige yükselmek olduğunu dile getirerek Takımımız elde ettiği bu başarılarla seneye inşallah 2. ligde mücadele edecek. Daha sonra birincilik hedefini ortaya koyarak, bayanlarda Toroslarda basketbol branşını öne çıkartmak istiyoruz. Salon sporlarında biraz eksiğimiz vardı. Bölgemize ait kapalı sor salonumuz yoktu. Şu anda bölgemize 500 ve bin kişilik olmak üzere iki tane kapalı spor salonumuz yapılıyor. 2013 Akdeniz Oyunlarından sonra salon sporlarında değişik branşlarda spor yapılmasına vesile olacağız dedi.
     Sporcular da kendilerine sunduğu desteklerinden dolayı Tunaya teşekkür ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma hediye ettiler.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Toroslar Bayan Basketbol Takımı, Türkiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER