Toroslar Belediyesi, ilçedeki yolları

Toroslar Belediyesi, ilçedeki yolları ve kaldırımları yeniliyor


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi, asfalt yapım ve kaplama çalışmalarına paralel olarak gerçekleştirdiği kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
     Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Çukurova Mahallesinin bazı sokaklarında yapılan kilit parke kaldırım taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hami Tuna, ilçe genelinde şu anda 8 mahallede kaldırım düzenlemesi yaptıklarını söyledi.
     Çukurova Mahalle Muhtarı Muzaffer Filizin de katıldığı inceleme gezisi sırasında mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini not alarak ilgili birimlere talimat veren Tuna, son bir yıl içerisinde Çukurova Mahallesinde 27 bin metre kare kilit parke kaldırım çalışması yaptıklarını bildirdi.
     Tuna, kaldırım çalışması yapılan sokakları daha sonra sıcak karışım asfaltla kaplayacaklarını dile getirerek, Amacımız kış gelmeden halkımızın ayağını çamura değdirmemek ve güzel zeminler oluşturmaktır. Bu mahallemizde zaman zaman yol genişletme çalışmalarını da yapmaktayız. Yola sarkmış olan ihata duvarlarının yıkılması konusunda bize destek veren mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. İlçe genelinde gerçekleştirilen tüm çalışmaları yerinde inceliyor ve halkımızın taleplerini dinliyorum. Mahalle muhtarımız sayın Muzaffer Filizde mahallesinde yapılan çalışmaları her gün yakından takip ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum dedi.
     Gelecek yıl da kaldırım çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceklerini anlatan Tuna, amaçlarının kaldırımsız olan bütün yolların bu eksikliğini gidermek olduğunu kaydetti.
     8,5 yıllık görev süresi içerisinde yaptıkları önemli çalışmalarla Torosların kabuğunu yırttığını ve artık gelişmeye açık bir bölge haline geldiğini belirten Tuna, ilçelerini daha yaşanabilir bir kent yapısına büründüreceklerini söyledi.
    
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Toroslar Belediyesi, ilçedeki yolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER