Tosyaya atık su arıtma tesisi yapılacak

Tosyaya atık su arıtma tesisi yapılacak


KASTAMONU (A.A) - Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, ilçeye atık su arıtma tesisinin yapılması için çalışmalara başlandığını bildirdi.
     Başkan Şahin yaptığı açıklamada, Tosyaya büyük katkılar sağlayacak tesisin hayata geçirilecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle devam etti:
     Tosya atık su arıtma tesisinin hayata geçirilmesi için tüm resmi yazışmalar, belediye meclis kararı, bilgi ve belgeler, tamamlanmış olup 13 Şubat 2013 tarihi itibari ile İl Bank Kastamonu Bölge Müdürlüğüne müracaat edilerek, süreç başlatıldı. Yıllardır kirletilen Devrez çayının suyuyla yapılan tarım, sebze ve meyvecilik, kirletilen çevre ve tüm önemli sağlık sorunları dikkate alındığında Tosya için hayati önem taşıyan atık su arıtma tesisi projesinin kısa sürede gerçekleşecek olması Tosyamız açısından heyecan vericidir. Tosyalı hemşehrilerimiz, çiftçimiz, hayvancılıkla uğraşan kıymetli kardeşlerimiz açısından son derece önemli olan arıtma tesisinin hayata geçmesi ile Tosyamız bir kat daha değer kazanacak.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Tosyaya atık su arıtma tesisi yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER