TOTM, Nisan ayında 18 milyon 346

TOTM, Nisan ayında 18 milyon 346 bin lira ciroya ulaştı -Başhekim Aslan: "TOTM kendi sınırlarını, Türkiyenin sınırını aşan bir marka değer haline geldi"


MALATYA (A.A) - İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TOTM) Başhekimi Mehmet Aslan, merkezin kendi sınırlarını, Türkiyenin sınırlarını aşan bir marka haline geldiğini belirtti.
     Aslan, Başhekimlikte düzenlendiği basın toplantısında, TOTMin gelirleriyle ilgili bilgi verdi. Merkezin kayısıdan sonra Malatya için ikinci bir marka olduğunu ifade eden Aslan, merkezin dün akşam itibariyle tarihinin en yüksek cirosuna ulaştığını söyledi.
     Hacettepe, Çapa, Gazi gibi köklü pek çok üniversite hastanesinin de üzerinde bir ciro yakaladıklarını kaydeden Aslan, bunun büyük bir emek ve çaba sonucu olduğunu dile getirdi. 2009 yılından 2013 yılının ilk 4 aylık gelirlerine ilişkin de bilgi veren Aslan, Nisan ayında 18 milyon 346 bin liralık ciroya ulaştıklarını bildirdi.
     Bu yıl 200 milyon, önümüzdeki yıl da 240 milyonluk ciroyu hedeflediklerini vurgulayan Aslan, bu büyümeden çalışanlara da pay verildiğini ifade etti. Asgari ücretle çalışanlara da ücretleri dışında yüzde 20 artış yaptıklarını belirten Aslan, yüzde 95-100 doluluk oranıyla çalıştıklarını söyledi.
     Bir gazetecinin, otomasyon sisteminde sorun yaşandığı yönündeki haberleri hatırlatması üzerine Aslan, böyle bir sıkıntıyı yaşadıklarını ancak 12-13 saat gibi kısa bir sürede sorunu çözdüklerini belirtti. Bu sıkıntıya ilişkin tek bir kuruş zararları olmadığı gibi hastaların tedavisinde de aksama yaşanmadığını vurgulayan Aslan, sadece hizmet sunumlarında kısa süreli bir yavaşlama olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber TOTM, Nisan ayında 18 milyon 346 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER