Trabzonda Şampiyon Trabzonspor posteri

Trabzonda Şampiyon Trabzonspor posteri -Kentten yayımlanan Karadenizden Günebakış Gazetesi 2010-2011 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor yazılı, o dönemin kadrosunun yer aldığı posteri gazeteyle birlikte okuyucularına


TRABZON (A.A) - Futbolda şike ve teşvik iddiaları nedeniyle Trabzonspor, 2010-2011 futbol sezonunun şampiyonluğunu Türkiye Futbol Federasyonundan talep ederken, kentten yayımlanan Karadenizden Günebakış Gasetesi, 2010-2011 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor yazılı o dönemin kadrosunun yer aldığı posteri gazeteyle birlikte okuyucularına ücretsiz dağıttı.
     Gazete bugün ilk sayfasından Trabzonsporun hak arayışına tam destek veriyoruz. Evet... 2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspordur ifadesine yer vererek, okuyucularını gazeteyle birlikte posteri de bayiden istemeleri konusunda uyardı.
     2010-2011 sezonu Süper Lig şampiyonu Trabzonspor yazılı posterde teknik Direktör Şenol Güneşin yanı sıra, o sezon forma giyen Jaja, Burak, Giray, Egemen, Umut, Onur, Selçuk, Serkan, Cale, Colman ve Yattaranın bulunduğu 11in fotoğrafı yer aldı.
     Gazetenin Spor Müdürü Rahman Turan, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinin şike ve teşvik konusunda aldığı kararların ortada olduğunu, 11 maçta şike ve teşvik yapıldığının karara bağlandığını belirterek, Bu Trabzonsporun şampiyonluğunun belgesidir. Bu gerçek ışığında 2010-2011 sezonu şampiyonun Trabzonspor olduğu da net bir şekilde ortaya koyuluyor. Biz de gazete olarak bordo-mavili tarafların, camianın ve adaletin sesine kulak vererek, 2010-2011 sezonu Süper Lig şampiyonu Trabzonspor posterini okurlarımıza hediye ettik ifadelerini kullandı.
     Trabzonspor Kulübü de internet sitesinden geçen hafta, antrenman haberlerinde 2010-2011 sezonu şampiyonu takımımız ifadesi kullanmaya başlamıştı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda Şampiyon Trabzonspor posteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER