Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Kavşak ve viyadüklerdeki kanallar temizleniyor


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kavşak ve viyadüklerdeki kanalların temizlendiğini söyledi.
     Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Meteorolojinin verdiği hava tahmin raporunu dikkate alarak, kombine kanal temizleme aracı ile kavşak ve viyadüklerde bulunan kanalların temizlendiğini belirtti.
     Şehrin önemli geçit noktaları başta olmak üzere, baskın yağışlarda olumsuzluk yaşanmaması için tüm kanalların temizlendiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, Belediye olarak kanalların temizliğine önem veriyoruz. Şehir genelinde bulunan rogarlar ile kanalların temizliği gerçekleştiriliyor. Yeni aldığımız kanal aracı ile bu işlemler kısa sürede yapabiliyor dedi.
     Gümrükçüoğlu, yağmur suları ile kanalizasyon sularının birbirinde ayrılması projesinin de hızla devam ettiğini anımsatarak, şunları kaydetti:
     Bu alandaki çalışmalarımız sürüyor. İller Bankası Genel Müdürlüğü proje çalışmasını tamamladı. Kentin tümünün yağmur ve kanalizasyon sularının ayrılması çalışmalarını etap etap yapacağız. Bu proje ile birlikte yağmur suları ile kanalizasyon suları ayrılarak, derelerin temiz akması ve sahillerin daha da temiz hale getirilmesi sağlanmış olacak.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER