Trabzon Valisi Kızılcık, hastane ziyaretinde bulundu

Trabzon Valisi Kızılcık, hastane ziyaretinde bulundu


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, hastane ziyareti gerçekleştirdi.
     Vali Kızılcık, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Numune Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Prof. Dr. Ekrem Algünden bilgi aldı.
     Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesinin modern bir şekilde hizmet vermesi için tasarlandığını belirten Kızılcık, Adeta yıldızlı bir otel gibi yapılmış. Burada yatan hastalarımızın da memnun olduğunu gözlemledim. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Şehre biraz uzak oluşu ve azda olsa ulaşımda bazı aksaklıklar olsa da bu eksiklikler zaman içerisinde giderilecek. Kanuni Araştırma Hastanemiz çok yakın bir zamanda bölgemizin ve hatta ülkemizin önemli hastaneler arasında yerini alacaktır dedi.
     Kızılcık, Ramazan Bayramının huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirilmesi için tüm tedbirlerin alındığını ifade ederek, İnşallah kimse hastanelere düşmez, ama vatandaşlarımız hastanelere ihtiyacı olursa, hastanelerimiz her zaman olduğu gibi bayramda da 24 saat esasına göre hizmet verecek diye konuştu.
     Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haçkalı Baba Devlet Hastanesinin açılmasıyla Numune Hastanesinin yükünün hafiflediğini vurgulayan Kızılcık, daha iyi hizmet vererek kalitesini yükselteceğini, hastane binasının tarihi dokusunun korunarak ve gerekirse restorasyonu yapılarak hizmete devam edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Valisi Kızılcık, hastane ziyaretinde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER