Trabzonlu Kick Bokscular, başkentten madalya ile

Trabzonlu Kick Bokscular, başkentten madalya ile döndü -Ankaradaki WAKO Avrupa Kick Boks Şampiyonasından madalya ile dönen Trabzonlu 4 sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcıyı makamında ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Ankaradaki Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) Avrupa Kick Boks Şampiyonasından madalya ile dönen 4 sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcıyı makamında ziyaret etti.
     Ankara Arena Spor Salonunda 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Avrupanın 36 ülkesinden 800e yakın sporcunun katıldığı WAKO Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılarak madalya kazanan Trabzon Belediyespor Kulübü sporcuları Yahya Alemdağ, Serap Teyfik Şener, Beytullah Bektaşoğlu ve Altın Yumrukspor Kulübü sporcusu Elif Keleş Trabzona döndü.
     Sporcular daha sonra Milli Takım Antrenörü Mustafa Durmuşoğlu, Altınyumruk Spor Kulübü sahibi ve antrenörü İskender Oflu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcıya makamında ziyaret etti.
     Durmuşoğlu, ziyarette, Trabzonda yapılan Türkiye Şampiyonasındaki başarılarını Ankaradaki Avrupa Şampiyonasında tekrarladıklarını belirterek, Başarımız tesadüf değil. Biz buraya hak ederek geldik. Sporcularımızın üstün başarısı ile gurur duyuyoruz dedi.
     Yazıcı da sporcuları kutlayıp çeşitli hediyeler verdi ve başarılar diledi.
     Şampiyonada, 71 kiloda müsabakalara çıkan Yahya Alemdağ Avrupa ikincisi, 86 kilodaki Serap Teyfik Şener Avrupa üçüncüsü, 63,5 kilodaki Beytullah Bektaşoğlu Avrupa üçüncüsü, 70 kilodaki Elif Keleş de Avrupa üçüncüsü olmuştu.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonlu Kick Bokscular, başkentten madalya ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER