Trabzonsporda yeni sezon hazırlıkları

Trabzonsporda yeni sezon hazırlıkları -Bordo-mavili takımın yurt dışında yapacağı hazırlık kampındaki maç programı belli oldu


TRABZON (A.A) - Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıkları devam ediyor.
     Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan akşam antrenmanına, izinli olan Burak Yılmaz katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Henrique ise kısa bir koşunun ardından çalışmalarına Tolga Zengin ile birlikte salonda devam etti.
     Kondisyon ağırlıklı olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcular açma ve germe hareketleri yaptı.
     İdmanın ikinci bölümünde ise futbolcularına tek pas çalışması yaptıran Şenol Güneş, çift kale maçta oyuncularına sık sık uyarıda bulundu.
    
     -Hazırlık maçı programı-
    
     Öte yandan, bordo-mavili takımın yurtdışında yapacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu.
     Buna göre, ilk maçını 11 Temmuz Çarşamba günü KFC Uerdingen ile Almanyanın Krefeld kentinde oynayacak Trabzonsporun, diğer maçlarının programı şöyle:
     13 Temmuz Cuma Willem II (Krefeld, Almanya), 18 Temmuz Çarşamba FC Zwolle (Sittard, Hollanda), 21 Temmuz Cumartesi Standard Liege (Saint, Hollanda).
     Bordo-mavili kulüp, yurtdışındaki çalışmalarını 8-14 Temmuz tarihlerinde Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasında, ikinci bölümünü ise 15-22 Temmuz tarihlerinde Vaals kasabasında sürdüreceğini bir süre önce duyurmuştu.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Asena Akçay / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Trabzonsporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER