Trabzonspor, Beşiktaş maçında ilk peşinde

Trabzonspor, Beşiktaş maçında ilk peşinde -Bu sezon deplasmanda 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan bordo-mavililer, güçlü rakibi karşısında sezonun ilk deplasman galibiyetini almaya çalışacak -Kulüp genel sekreteri Yener: Biz içeride ve


TRABZON (A.A) - Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Ligde 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini hedefliyor.
     Ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, 3. haftasında Gaziantepspora 1-0 mağlup olan bordo-maviller, ligin 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü.
     Ligde 3 deplasman maçında 2 beraberlik, 1 yenilgi alan bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor.
     Beşiktaşa karşı İstanbulda son 5 deplasman maçında yenilmeyen, 8 maçta ise bir yenilgi alan Karadeniz ekibi hem rakibi karşısında iyi sonuçları sürdürmeye hem de bu sezon deplasmanda galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.
    
     -Yener: 3 puanla çıkmak istiyoruz-
    
     Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını, Gaziantepspor maçında ise şansız bir yenilgi aldıklarını kaydetti.
     İç sahada başarılı bir grafik ortaya koyduklarını ancak hedefleri doğrultusunda dış saha maçlarında da kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Yener, Beşiktaş maçında galibiyet hedeflediklerini belirtti.
     Beşiktaşın ligde 3 maç üst üste kaybetmesinin bu maçı daha da zor hale getireceğine işaret eden Yener, 3 maç kaybettikleri için bizim maçta kazanmak adına her türlü mücadeleyi verecekler diye düşünüyorum. Beşiktaş her ne kadar kötü sonuçlar alsa da Beşiktaştır. Kendi sahasında daha iyi futbol oynuyor. Biz içeride ve dışarıda galibiyet için mücadele ediyoruz. Umuyorum İnönüden 3 puan çıkarız dedi.
     Yener, devre arasına Kasımpaşa galibiyeti ile girdiklerini ve oyuncuların morallerinin iyi olduğunu belirterek, Beşiktaş kötü sonuçlar alsa da iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. Oyuncularımıza güveniyoruz. Beşiktaş ve Bursaspor ile yapacağımız iki maçın öneminin bilincindeyiz. Bu maçları iyi şekilde tamamlamak istiyoruz diye konuştu.
    
     -Yolculuk yarın-
    
     Trabzonspor, Beşiktaş maçı için yarın İstanbula gidecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan bordo-mavililer, 15.00de uçak ile İstanbula hareket edecek.
    
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor, Beşiktaş maçında ilk peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER