Trabzonspor, Kafkas ile sahasında güldü

Trabzonspor, Kafkas ile sahasında güldü -Bordo-mavililer, teknik direktör Kafkas yönetiminde sahasında 5 maçta 10 puan elde ederek ligde alt sıralardan kurtulma adına önemli puanlar kazandı


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde dün sahasında Ordusporu 1-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Hüseyin Avni Aker Stadında aldığı sonuçlarla alt sıralardan kurtulma mücadelesinde önemli puanlar kazandı.
     Bordo-mavili takım, ligin 20nci haftasında Trabzonda oynanan Gaziantepspor maçı öncesi göreve gelen Tolunay Kafkas ile Hüseyin Avni Aker Stadında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 10 puan elde etti.
     Sahasında Gaziantepsporu 4-1, Medical Park Antalyasporu 2-0, Ordusporu 1-0 yenen bordo-mavililer, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Karadeniz ekibi tek yenilgisini, Fenerbahçe karşısında 3-0lık sonuçla aldı.
     Kafkas ile dış sahada ise başarısız bir grafik ortaya koyan Trabzonspor, bu maçlarda 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet ile 3 puan alabildi.
     Sivasspor ve Kasımpaşaya 2-0, Bursaspora 3-2, Akhisar Belediyespora 1-0 yenilen bordo-mavililer, Kafkas ile deplasmanda tek galibiyetini Mersin İdmanyurdunu 1-0 yenerek elde etti.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Trabzonspor, Kafkas ile sahasında güldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER