Trabzonspor Hollandadaki ilk antrenmanına çıktı

Trabzonspor Hollandadaki ilk antrenmanına çıktı -Hafif sakatlığı bulunan Aykut dışında tüm futbolcular çalışmaya katıldı -Üçüncü hazırlık maçının Belçikanın Charleroi takımıyla yapılacağı bildirildi


TRABZON (A.A) - Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Hollandaya gelen Trabzonspor, ilk çalışmasını bu sabah yaptı.
     Venlo kenti yakınlarındaki Tegelen kasabasında kamp yapan bordo-mavililerin basına ve taraftarlara açık antrenmanına, hafif sakatlığı bulunan Aykut haricindeki tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde SportClub İrene sahasında yaklaşık 1.5 saat süren çalışma, daha çok kondisyon ağırlıklı devam etti. Hafif koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular istasyon ve dar alanda pas çalışması yaptı.
     Teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanın başında orta sahada topladığı öğrencileriyle kısa bir toplantı yaparken, futbolcuların neşeli halleri dikkat çekti.
     Trabzonsporlu futbolculara antrenmanı izleyen az sayıda taraftar topluluğu büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Trabzonsporun Hollandadaki ilk antrenmanını Asbaşkan Nevzat Şakar ile Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tuncay da izledi.
    
     -Rakip değişti-
    
     Bu arada Trabzonsporun 18 Temmuz Çarşamba günü yapacağı üçüncü hazırlık maçındaki rakibinin değiştiği bildirildi. Buna göre Trabzonspor, FC Zwolle yerine Belçikanın Charleroi takımıyla karşılaşacak.
     14 Temmuza kadar Tegelende hazırlıklarına devam edecek olan bordo-mavililer, daha sonra Hollandanın Almanya sınırı yakınlarındaki Vaals kasabasına geçecek. Trabzonsporun buradaki kampı ise 22 Temmuzda sonra erecek.
     Hollanda kampı dahilinde dört hazırlık maçı yapması planlanan Trabzonspor, 11 Temmuz Çarşamba günü Almanyanın Krefeld kentinde KFC Uerdingenle karşılaşacak. 13 Temmuz Cuma günü yine aynı şehir ve statta Hollandanın Willem II takımıyla karşı karşıya gelecek olan Trabzonsporun, 18 Temmuz Çarşamba günü Charleroi ekibiyle Sittardda ve 21 Temmuz Cumartesi günü ise Standard Liege takımıyla Saintte hazırlık maçı yapacak.
     Trabzonsporun Almanyadaki ilk iki hazırlık maçı güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynanacak.
    
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Trabzonspor Hollandadaki ilk antrenmanına çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER