Trabzonspor

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu maçından notlar -Teknik direktör Şenol Güneş, golcü oyuncu Jankoya ilk kez ilk 11de görev verirken, Halil Altıntop maç kadrosunda yer almadı


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Mersin İdmanyurdunu konuk eden Trabzonsporda, yeni transfer Marc Janko ilk kez, ilk 11de sahaya çıktı.
     Portekizin Porto Takımından transfer edildikten sonra Gaziantepspor, Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarının son bölümünde oyuna dahil olan Avusturyalı oyuncu, bordo mavili takım forması altında ilk kez 11de forma giydi.
     Teknik direktör Güneş, Jankoya ilk kez ilk 11de görev verirken, 1-0lık Sivasspor maçında takımının galibiyet golünü atan Halil Altıntop ise herhangi bir sakatlığı olmamasına karşın maç kadrosunda yer almadı.
    
     -Trabzonsporda 4 eksik, Sapara 11de-
    
     Trabzonsporda hafta içinde sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Slovak oyuncu Marek Sapara da ilk 11de yer aldı.
     Bordo mavili takımda Giray, Tolga, Mustafa Yumlu ve Colmana ise sakatlıkları nedeniyle 18 kişilik maç kadrosunda yer verilmedi.
    
     -Kaptan Serkan Balcı-
    
     Trabzonsporda üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği için Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında yer almayan Serkan Balcı, 2 haftalık aradan sonra ilk 11de yer buldu.
     Diğer kaptanlar Giray, Tolga ve Colmanın yokluğunda Serkan Balcı kaptanlık pazubendini takan isim oldu.
     En son ligin 3. haftasındaki Gaziantepspor maçında forma giyen Soner ise sakatlığının geçmesinin ardından 2 hafta sonra formasına kavuştu.
     Geçen haftaki Fenerbahçe maçında kaçırdığı goller sonrası eleştirilen Olcan Adın, taraftarların maç öncesi verdikleri çiçeklerle moral buldu.
     Bordo mavili kulübün cezası nedeniyle karşılaşmayı kadın ve 12 yaş altı taraftarlar izledi. Tribünlerin dolu olması dikkati çekti.
     Trabzonsporun Mersin İdmanyurdu takımında forma giyen eski oyuncusu İbrahim Yattara ise sakatlığı nedeniyle konuk takımın kadrosunda yer almadı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER