Babalarının peşinden sahaya girdiler

Babalarının peşinden sahaya girdiler -İslahiyede, amatör futbol maçında sakatlanan oyuncuya müdahale eden masörün 2 çocuğu, babalarının peşinden sahaya girince ilginç görüntüler oluştu


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepin İslahiye ilçesindeki amatör futbol karşılaşmasında sakatlanan oyuncuya müdahale eden masörün 2 çocuğu, babalarının peşinden sahaya girince ilginç görüntüler oluştu.
     Süper Amatör Ligde mücadele eden İslahiyespor ile Gaziantep Sanayi Esnafspor, Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. İslahiyesporun masörü Veysel Güneş, bir pozisyonda sakatlanan oyuncunun tedavisi için hakem tarafından sahaya davet edildi. Bu esnada kenarda maçı izlemeye gelen masörün 7 yaşındaki oğlu Yusuf da babasının peşinden sahaya girdi. Tedavinin ardından baba ile oğul dışarıya çıktı.
     Hakem oyunu yeniden başlattı. Ağabeyinin ve babasının gittiğini gören 3 yaşındaki Sıdıka Güneş de Babamın peşinden gidiyorum diyerek sahaya girdi. Saha içindeki küçük kızı fark eden İslahiyesporlu kaleci Sercan, küçük Sıdıkayı kucağına alarak dışarıya çıkarttı. Bu esnada seyirciler Sıdıkayı alkışladı.
     Veysel Güneş daha sonra çocuklarının elinden tutarak stadın dışına çıktı.
     Baba Veysel Güneş, Çocuklarımı da maçı izlemeye getirmiştim. Nasıl olduğunu ben de anlayamadım. Sakatlanan oyuncu için sahaya girdiğimde aniden arkamdan çocukların geldiklerini fark ettim dedi.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Ahmet Caner Baysal / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Babalarının peşinden sahaya girdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER