Trabzonspor

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçından notlar -Sakatlığı düzelen Colman, bu sezon ilk lig maçına çıktı -Güneş, Volkan Şen ve Olcanı performansları nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna almadı, Yasini yedek soyundurdu


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Akhisar Belediyesporu konuk eden Trabzonsporda, sakatlığı düzelen Gustavo Colman, bu sezon ilk lig maçına çıktı.
     UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, 23 Ağustosta Macaristanın Videoton ile Hüseyin Avni Aker Stadında yapılan karşılaşmada ilk 11de sahaya çıkarak 45 dakika görev yapan Arjantinli oyuncu, sakatlığının ardından bu sezon bordo-mavili formayla ilk lig maçını oynadı.
     Teknik direktör Güneş, A2 takımı ile yapılan hazırlık maçında sakatlandıktan sonra Colmana ilk 11de forma vererek, bu oyuncuyu orta alanda Adrian ve Sapara ile oynattı, Soneri ise yedek soyundurdu.
    
     -Volkan Şen ve Olcan yok-
    
     Teknik Direktör Şenol Güneş, Volkan Şen ile vazgeçilmezleri arasında yer alan Olcanı 18 kişilik maç kadrosuna almadı, Yasin Öztekini yedek soyundurdu.
     Forvet oyuncuları Vittek ve Henrique yine 18 kişilik maç kadrosunda yer bulamadı, forvette ise Halil ve Janko görev yaptı.
     Kart cezalısı Bambanın yerine ise geçen hafta cezası nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyen Mustafa oynadı.
     Savunmanın sağında Celustka, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı, Serkan Balcı görev yaptı.
    
     -5 değişiklik-
    
     Trabzonsporda, geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçı kadrosuna göre ilk 11de 5 değişikliğe gidildi.
     Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11de sahaya çıkan Celustka, Bamba, Soner, Yasin ve Olcanın yerine Akhisar Belediyespor maçı 11inde Serkan, Mustafa, Colman, Halil ve Sapara yer aldı.
    
     -Taraftarlar ilgi göstermedi-
    
     Ligde kötü günler yaşayan Trabzonsporda taraftarlar yağmurun da etkisiyle karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Büyük boşlukların görüldüğü Hüseyin Avni Aker Stadında 5 bin dolayında taraftar karşılaşmayı izledi.
     Az sayıda Akhisar Belediyespor taraftarı da kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer alarak, Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.
     Müsabaka başlamadan önce Siirtin Pervari ilçesi kırsalında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 asker ile eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Hadi Neşet Türkmenin vefatı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
     TrabzonCell aboneleri ve facebook kullanıcılarının oyları sonucunda ekim ayının futbolcusu seçilen kaleci Onura ödülü Akhisar Belediyespor maçı öncesi eski başkanlardan Atay Aktuğ tarafından verildi.
     Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74üncü yılında rahmetle anıldı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER