Trafik haftası

Trafik haftası -Kemer Emniyet Müdürü Yıldız, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi


ANTALYA (A.A) - Kemer Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     İlçede trafik konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldız, okullarda çocuklara trafik konusunda eğitim verdiklerini söyledi.
     Trafik haftası dolayısıyla ilçenin bazı yerlerine aşırı hız, emniyet kemeri, alkol ile ilgili afişler asıldığını anlatan Yıldız, "Kemerde oturmuş bir slogan var: Kemer, kemerle daha güzel diye. 9 noktaya bez afişler astık" diye konuştu.
     Yıldız, kasksız ve ehliyetsiz motosiklet kullananlarla ilgili çalışmalar yürüttüklerini anlatarak, "Yol denetimlerinde durdurulan kasksız gençlerin önce ailelerine ulaşıyoruz. Daha sonra da trafik konusunda bu gençleri bilgilendiriyoruz" diye konuştu.
     Trafik düzenini sağlamak açısından hatalı parklarla ilgili çalışmalar da yaptıklarını bildiren Yıldız, esnafla konuşarak kaldırımlara araç park etmemeleri konusunda söz aldıklarını, bu konuda ilerleme kaydedildiğini ifade etti.
     "Yaya Öncelikli Kent Antalya" projesi kapsamında Alanya ve Kemerin projeye dahil edildiğine dikkat çeken Yıldız, bu konuda Kemerde bir caddede altyapı çalışmaları yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER