TSO Başkanı Kuzudan yatırım çağrısı

TSO Başkanı Kuzudan yatırım çağrısı


SİİRT (A.A) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, yatırımcılara mektup göndererek, yatırım çağrısında bulundu.
     Kuzu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki 500 yatırımcıya mektup gönderdiklerini ve mektubunda yeni teşvik uygulamasına göre 6. bölgede yer alan Siirtin diğer illerle karşılaştırıldığında ucuz iş gücü, altyapı, ulaşım, coğrafi konumu, zengin bakır madenleri ve organize sanayi bölgesindeki tahsis bekleyen 69 arsa ile ön plana çıktığını söyledi.
     Kuzu, tarafından yatırımcılara gönderilen davet mektubunda şöyle denildi:
     Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ve birbirimizi sevmeye ihtiyacımız olduğu, daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak ve daha çok zenginleşmek, gelişmek zorunda olduğumuz bu dönemde özellikle yatırım ve istihdam sıkıntısı yaşayan 6. bölgede bulunan ilimizin sıkıntılarına çözüm olacağını ümit ettiğimiz yeni sistemde işçi maliyetlerinin neredeyse net asgari ücret seviyelerine çekilmiş olması ve yeni sistemin diğer gerçekçi yönleri açıkçası siz değerli müteşebbisçileri ilimize yatırım çekme noktasında umutlandırmaktadır. İlimiz, coğrafi konum olarak henüz bakir olan özellikle Irak ve diğer pazarlara hitap edebilecek bir konumdadır. İlimizin 6. bölgede bulunan illerle karşılaştırıldığında artı yönleri ile sizler gibi ülkemizin ekonomisine ve sosyal hayatına damgasını vurmuş olan firmalarımızı yatırım yapmaları için ilimize davet eder, saygılarımızı sunarız.
     Kuzu, Siirtte yatırım yapacak kişilere her türlü desteği vereceklerini ve hatta gerekirse çantalarını taşıyacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zekeriya Güneş / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber TSO Başkanı Kuzudan yatırım çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER