TSYD Bursa Şubesinden tesis atağı

TSYD Bursa Şubesinden tesis atağı


BURSA (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesinin sosyal tesislerinin temeli ağustos ayında atılacak.
     TSYD Bursa Şubesi yönetim kurulu, Bursasporun Özlüce Tesisleri karşısında yapılacak sosyal tesislerle ilgili Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeyi ziyaret etti.
     Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdemin de hazır bulunduğu ziyarete, TSYD Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tesislerin yapımını üstlenen Bilal İpek, Ahmet Karaca ile yüksek mimar Murat Tiryaki de katılarak, hazırlanan avan proje hakkında Mustafa Bozbeyi bilgilendirdi.
     TSYD Bursa Şubesi Başkanı İhsan Sertbarut, Başkan Vekili ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Akçay, Bursa Şubesi icra kurulu üyeleri Behtiye Kaya ve Bahri Atalay ile Cemal Ekentokun da hazır bulunduğu ziyarette avan projeyi inceleyen Bozbey, hayırlı olsun dileğinde bulunurken, böyle bir tesisin Bursaya ve Nilüfere değer katacağını belirtildi.
     7 dönümlük arazi üzerinde önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak dernek merkezi ve spor kompleksinde idari bina, yüzme havuzları ve halı saha yer alacak.
     Proje çerçevesinde çocuk parkı ve piknik alanı da düzenlenerek bölge halkının kullanımına sunulacak. TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesislerinin temel atma töreni Genel Merkez Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber TSYD Bursa Şubesinden tesis atağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER