TÜBİDER, yazılım satış ve lisanlama eğitimi

TÜBİDER, yazılım satış ve lisanlama eğitimi verecek


KOCAELİ (A.A) - Türkiye Bilişim Derneği (TÜBİDER) Kocaeli Şubesi, Microsoft Türkiye Distribütörü Logosoft desteğiyle bilişim firmalarına yönelik yazılım satış ve lisanlama eğitimi verecek.
     TÜBİDERden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocaelideki bilişim firmalarının yönetici ve çalışanlarının katılacağı eğitim toplantısının 6 Eylül Perşembe günü İzmit Belediyesi toplantı salonunda 10.30da yapılacak.
     İki gün sürmesi planlanan toplantıda katılımcılara lisanslı yazılım kullanımı, yazılım lisanslama, satış, kurulum ve destek konularında bilgi verilecek.
     Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Gebze Ticaret Odası (GTO) ve Körfez Ticaret Odasının (TKO) desteklediği eğitim programının ardından katılımcılara sertifika verilecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜBİDER Kocaeli Şube Başkanı Fikret Bulat, yazılım dünyasının önde gelen ismi Microsoftun bir süredir Kocaelide lisans kontrolü yaptığını belirterek, Başta TÜBİDER üyeleri olmak üzere, ticaret ve sanayi odalarına üye şirketlerdeki yazılım kullanıcılarının herhangi bir cezai yaptırımla karşılaşmalarını ve mağdur olmalarını önlemek için bu eğitimi düzenledik. Hedefimiz, lisanslı yazılım kullanımını desteklemek ve bu konudaki bilinç düzeyini arttırmaktır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber TÜBİDER, yazılım satış ve lisanlama eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER