TÜFAD Bölgesel Gelişim Semineri Kırşehirde yapılacak

TÜFAD Bölgesel Gelişim Semineri Kırşehirde yapılacak


KIRŞEHİR (A.A) - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD), Bölgesel Gelişim Semineri Kırşehirde yapılacak.
     TÜFAD Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu ile TÜFADın birlikte organize ettiği seminere, bölgede faaliyet gösteren tüm antrenörlerin katılmasının zorunlu olduğunu bildirdi.
     Eğitim seminerine katılmayanların 2 yıl süre ile çalışma izni alamayacağını belirten Şahin, seminerin 18 Haziran tarihinde yapılacağını kaydetti.
     Şahin, şu bilgileri verdi:
     2 yılda bir düzenlenen zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri ilimizde 18 Haziran tarihinde yapılacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu eğitimcilerinden, İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sinan Bozkurt bu yıl seminer için ilimize gelecektir. Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakkı Ulucan da kendilerine yardımcı olacaklardır. Üç yıl önce kurulan Kırşehir TÜFAD, ikinci eğitim seminerine ev sahipliği yapacak. İlimizde bulunan tüm antrenörlerin eğitimi için çaba sarf etmekteyiz. Bu seminerlere katılmayan arkadaşlarımız 2 yıl boyunca takım çalıştıramayacaklardır. Eğitim seminerlerinin amacına ulaşabilmesi için tüm arkadaşlarımızı bu seminere davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber TÜFAD Bölgesel Gelişim Semineri Kırşehirde yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER