TÜGİAD Bursa Şubesinden TÜSİADa ziyaret

TÜGİAD Bursa Şubesinden TÜSİADa ziyaret -TÜSİAD Başkanı Yılmaz: TÜSİAD olarak, ortak projelerde işbirliğine ve genç iş dünyasına desteğe hazırız


BURSA (A.A) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD olarak, ortak projelerde işbirliğine ve genç iş dünyasına desteğe hazırız dedi.
     TÜGİAD Bursa Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Baran Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, TÜSİAD Başkanı Yılmazı TÜSİAD Genel Merkezinde ziyaret etti.
     Muharrem Yılmaz, TÜGİAD yönetimine, Bölgesel Kalkınma Ajanslarında görev almalarının iş dünyası açısından kazanım olacağını belirtti. Avrupa Birliği (AB) uyum sürecinde sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü vurgulayan Yılmaz, AB üyelik hedefi çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarının süreçlere katılımcı olmalarının önemli olduğunu ifade etti.
     Yılmaz, ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Bursanın ve iş dünyasındaki gençlerin, sivil toplum kuruluşlarında aktif görev almalarının hem kişisel gelişimleri hem de iş dünyasında oluşturulacak güç birlikleri açısından faydalı olacağını ifade ederek, TÜSİAD olarak, ortak projelerde iş birliğine ve genç iş dünyasına desteğe hazırız dedi.
     Baran Çelik de TÜGİAD Bursa Şubesi kurucu üyesi ve TÜGİAD 8. Dönem Genel Başkanı olan Muharrem Yılmazı yeni görevi nedeniyle tebrik etti, Osmanlı bereket tılsımı temalı bir tablo hediye etti.
    
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber TÜGİAD Bursa Şubesinden TÜSİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER