TÜMSİADda Burucu güven tazeledi

TÜMSİADda Burucu güven tazeledi


ERZURUM (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şubesinde yapılan Olağan Genel Kuruluda tek aday olarak seçime giren Cafer Burucu yeniden başkan seçildi.
     Dernek binasında yapılan Genel Kurulda yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ve gelir gider tablolarının okunması ve ibrasının ardından seçime gidildi.
     Yapılan seçime tek aday olarak giren Cafer Burucu, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden TÜMSİAD Erzurum Şubesi Başkanı oldu.
     Burucu, üç ayı aşkın bir süredir yürüttüğü başkanlık görevine tekrar seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.
     Yıllardan beri Erzurumda ticaretin içinde olduğunu, sosyal ve ekonomik problemlerin çözümü noktasında özellikle üniversitelerin de verecekleri destekle gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse siyasetçi ve bürokratlarla istişareler yaparak, istihdama yönelik projelerin gerçekleşmesi için mesai harcamaya devam edeceklerini dile getiren Burucu, bugüne kadar TÜMSİADa hizmet eden Yönetim Kurulu ve Komisyon Başkanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
     TÜMSİAD Olağan Genel Kurulunun ardından oluşan Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Cafer Burucu, Muhittin Aydın, Settar Demir, Hakan Ak, Mekki Mutioğlu, Lütfü İbişoğlu, Teoman Özdoğan, Ömer Düzgün ve Adem Yılmaz, Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Musa Altundaş, Şeref Gözütok ve Murat Yavuz getirildi.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber TÜMSİADda Burucu güven tazeledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER