TÜMSİADtan SATSO seçim çalışmaları

TÜMSİADtan SATSO seçim çalışmaları


SAKARYA (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) seçim çalışmalarına başladı.
     SATSO seçimleri ile ilgili ilk toplantısını dernek binasında yapan TÜMSİADın, bu toplantıları seçim gününe kadar düzenli olarak sürdüreceği ifade edildi.
     TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, SATSOnun 2013 Şubat-Mart aylarındaki seçimler için yapılacak çalışmalara start verdiklerini vurgulayarak, TÜMSİAD üyelerimizden, sektörleri ile alakalı olan sorumluluk sahibi, sanayinin ve ticaretin gelişmesine katkı sağlayacağını düşünülen arkadaşlarından meslek komitelerinde meclis üyesi olmalarını istiyoruz dedi.
     TÜMSİADın şehirde önemsenen bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu bildiklerini ifade eden Kesik, Bu şehre değer katmak için bu çalışmaların içinde aktif olarak bulunacağız, biz STK olarak ekibimizle ve vizyonumuzla buna hazırız. Yerel değerlerden küresel liderliğe giden yolda şehrimizin de hak ettiği yeri alması için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber TÜMSİADtan SATSO seçim çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER