Tuncelide Ali Boğazına gezi düzenlenecek

Tuncelide Ali Boğazına gezi düzenlenecek


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide Dersim Gezginler Grubunca Ali Boğazına gezi düzenleneceği bildirildi.
     Dersim Gezginler Grubu sorumlularından fotoğraf sanatçısı Malik Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tuncelinin saklı güzelliklerini herkesin görmesi için doğa gezileri organize etmeye devam ettiklerini söyledi.
     Kaya, 11 Mayıs Cumartesi günü gezi düzenleyecekleri Ali Boğazının çok ilgi çeken bir bölge olduğunu ifade ederek, "Zorlu bir parkuru var. Grup kurallarına uyulursa bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Sorumluluk, görevliler kadar kişilere de aittir. Herkesin kendisi kadar yanındaki kişiden de sorumlu olması gerekiyor" diye konuştu.
     Gezi için cumartesi günü saat 07.00de Sanat Sokağından hareket edileceğini belirten Kaya, şunları söyledi:
     "Geziye katılmak isteyenlerin, cuma gününe kadar isimlerini yazdırmalarını istiyoruz. İsim listesi tutmamızın tek amacı, organizasyona katılacak kişi sayısını belirlemektir, hazırlıklarımızı ona göre yapıp zaman kaybını önlemektir. Özellikle sağlık sorunları olanlar, kendilerine güvenmeyenler ve çocukları olanların bu geziye katılmamalarını rica ediyoruz. Bir de geziye bizim araçlarımızla gidilecektir. Kişilerin özel araçlarıyla gelmemelerini rica ediyoruz."
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tuncelide Ali Boğazına gezi düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER