Tuncelide Spor Salonu yapım çalışmaları

Tuncelide Spor Salonu yapım çalışmaları


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, her ilçeye bir spor salonu çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini bildirdi.
     Taşkesen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tuncelide göreve başladığı günden bugüne önemli çalışmalara imza attıklarını, bunlardan birinin de her ilçeye tüm vatandaşların kullanabileceği spor salonları yapılması olduğunu belirtti.
     Tunceli Valiliği tarafından hazırlanarak 2011 yılında İçişleri Bakanlığına sunulan Mazgirt ve Pülümür İlçelerine Spor Salonu projesinin devam ettiğini ifade eden Taşkesen, şunları kaydetti:
     İçişleri Bakanlığı bünyesinde uygulamaya konulan Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi (KDRP) kapsamında, Mazgirt ve Pülümür ilçelerimize 200 kişi kapasiteli iki spor salonu yapım çalışmalarımız devam ediyor. Salonlarımızı 2013 yılında hizmete açmayı planlıyoruz. Salonlarımız tamamlandığında, öncelikle öğrencilerimiz, gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız günümüz standartlarına uygun, modern ve rahat bir ortamda 365 gün sportif faaliyetlerini yapabilecekler.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 250 kişi kapasiteli Hozat ilçesi spor salonunun da ihale aşamasında olduğunu ve 2013 yılında hizmete açılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Taşkesen, Mazgirt, Pülümür ve Hozat spor salonlarının tamamlanmasıyla Tuncelide spor salonu bulunmayan ilçenin kalmayacağını vurguladı.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tuncelide Spor Salonu yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER